MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan

2016-08-31

Tisztelt Vállalkozók!

 

Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan!

 

A várhatóan szeptemberben megjelenő GINOP 3.2.2 pályázat célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozásokat olyan infokommunikációs megoldásokkal vagy szolgáltatásokkal támogassák, amelyeket saját beruházásból nem vagy csak nagy anyagi áldozatok árán lennének képesek megvalósítani.

A vissza nem térítendő támogatással és kombinált kedvezményes (várhatóan 1% alatti kamatozású) hitel együttes biztosításával a vállalkozásokat különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, csoportmunka, távmunka, webáruház stb.) rendszerek, megoldások, felhőalapú (IaaS, PaaS és SaaS) és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésére és használatára ösztönzik.

 

A Ginop 3.2.2. egy informatikai beruházásokat, elsősorban szoftver, kisebb részben hardver bevezetéseket támogató pályázat lesz. A pályázati intenzitás 35%, ami 40%-ra módosul, amennyiben a vállalkozás részt vesz a Ginop 3.2.1. programban és megszerzi a Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést. http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/vallalkozasoknak.html

 

A 2016. szeptember 7-én Komló-Sikondán megrendezésre kerülő Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! információs napon a pályázattal kapcsolatos legfrissebb információkat is megtudhatja.

 

A rendezvény díjmentes de regisztrációhoz kötött (jelentkezési határidő: szeptember 1.)

 

http://www.pbkik.hu/hu/pecs-baranyai-kereskedelmi-es-iparkamara/cikkek/modern-vallalkozasok-programja-vallalkozz-digitalisan_2-93191

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: