MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

„Fogadd be a HAM-ot!” rendezvénysorozat a Hermann Ottó Intézet rendezésében

2016-09-14

Tisztelt Tagjaink!

 

Ezúton tisztelettel tájékoztatom, hogy a Herman Ottó Intézet 2016-ban Integrált Közösségi és Szolgáltató Terekkel (IKSZT) együttműködve indította útjára „Fogadd be a HAM-ot!” nevet viselő, tudásmegosztó, sokrétű tapasztalatcserére lehetőséget nyújtó rendezvénysorozatát. Az év első felében az ország különböző régióiban összesen hat Helyi Aktivációs Műhelynap (HAM) került megrendezésre.
 

Két hónap szünet után szeptemberben a Hajdúsági Vidék- és Területfejlesztési Szövetség által működtetett hajdúnánás-tedeji IKSZT ad otthont 2016. szeptember 22-én a következő eseménynek, melynek fókuszába a helyi gazdaságfejlesztés kerül.
A Helyi Aktivációs Műhelynapok (HAM) egyik fő célja a Herman Ottó Intézet és a vidéki térségekben működő IKSZT-k között meglévő sokrétű kapcsolatok fenntartása, elmélyítse és további együttműködési területek közös feltérképezése. A délelőtt folyamán tájékoztató hangzik el az IKSZT-k szakmai tevékenységéhez, működéséhez kapcsolódó aktuális kérdésekről, délután pedig egy szekcióbeszélgetés ad alkalmat ezek alaposabb megvitatására.


Az esemény részletes programja valamint bővebb információk az alábbi linken érhetőek el:

http://www.ikszt.hu/hirek/a-hetedik-ham-allomas_-hajdunanas-tedej.html
Kapcsolódó dokumentumok: