MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Pályázatok gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő rendezvényekre, marketingkommunikációjára

2017-05-05

Tisztelt Tagjaink!

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a mai naptól 3 kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci megjelenését erősítő, az agrárágazatunkat, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő egyesületek, alapítványok és szakmaközi szervezetek.

Rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez épp úgy kaphatnak támogatást a pályázók, mint kommunikációs anyagaik elkészítéséhez, az eseményekhez kötődő arculati, grafikai elemek megtervezéséhez, avagy a rendezvényeken feladatot ellátó előadók, tolmácsok díjazásához.

 

Kizárólag a 2017. szeptember 15-ig, hazánkban megvalósuló és az agráriumhoz kötő rendezvényekre lehet pályázni, a lebonyolítás teljes költségigényének azonban akár 50 százaléka is elnyerhető az Agrármarketing Centrumtól!

 

50 millió forintos keretből 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg nyerhet, aki a nagyközönségnek szóló, de kisebb méretű, helyi, regionális rendezvényeken és fesztiválokon promótálja a hazai termelőket és termékeiket.

 

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-fesztivalok.pdf

 

30 millió forintos keretből 2-5 millió forint közötti támogatási összeget szerezhet, aki a nagyközönségnek országos rendezvényen, vásáron a hazai termelőket és termékeiket népszerűsítési.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-vasarok.pdf

 

10 millió forintos keretből, a szakmai közönségnek konferenciát szervezők 500 ezer és 1 millió forint közötti támogatást nyerhetek szervezési és marketingkommunikációs feladataik támogatásaként.

Pályázati felhívás:palyazati-felhivas-konferenciak.pdf

 

A pályázatok beküldési határideje egységesen: 2017. május 22.A pályázatok kizárólag postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság részére, a 1253 Budapest, Pf. 66. címre, avagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. (III. em.) nyújthatóak be, legkésőbb 2017. május 22-én.

Az elszámolások 2017. október 2-ai határideje után (az elszámolás jóváhagyását követő 30 napon belül) fizetik ki a nyerteseknek a számukra megítélt támogatási összeget.

A 2017-es AMC pályázatok és a hozzá tartozó dokumentációk a következő linken érhetőek el részletesen:http://palyazat.amc.hu/

A pályázattal kapcsolatosan a+36 (1) 450-8818-as telefonszámon és a-palyazat@amc.hu-e-mailen kérhető további tájékoztatás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: