MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Dunántúli programajánló

2017-06-22

Június 23-án Györkönybe, a Pincefaluba várja a Tolna Megyei Önkormányzat a borkedvelőket. A Boregyetemen Tolna megye legszakszerűbb borászaival és legjobb minőségű boraival ismerkedhetünk meg közelebbről. Részletek a mellékletben.

 
Június 24-én, Bátaszéken Szent Iván Éji hangversenyre kerül sor a Kismődi Ferenc Énekegyüttes előadásában a Romkertben. Hangulatos fények és zene várja, azokat, akik erre a koncertre kilátogatnak. Emellett a város is csatlakozik a Múzeumok éjszakája rendezvényhez.A Tájházban 19:00-21:00 óráig várják az érdeklődőket székely népdalok tanulására a Bátaszéki Székely Kórus tagjaival, valamint családi koncertet ad 20:30-21:00 óráig Siklósi Krisztián és Siklósiné Heim Karolina. A program ideje alatt Sándor Károly bőrműves bemutatkozó foglalkozást tart és pogácsasütéssel kedveskednek a vendégeknek.

 
Június 26-án, Balatongyörökön "Valóra váltott egészség" rendezvénysorozat kezdődik július 2-ig. A színes programkínálat fő témái az egészség-megőrzés és öngyógyítás módszerei hazánkban és a nagyvilágban. Részletek a mellékletben.
 
 
Június 30-án Bátaszék az idei évben ünnepli a település 875. évfordulóját a Város Napja rendezvénnyel. A rendezvényre meghívást kapott Basigheim nevű testvérvárosuk is, akivel a 25 éve tartó testvér-kapcsolatot ünneplik. Bemutatásra kerül a 875 éves Bátaszék című, 20 perces kisfilm is, mely Bátaszék történetét meséli el. II. Géza szobrának avatása is ezen a napon lesz. Fellépő-sztárvendég az Ocho Macho.

Csatolmány:


Kapcsolódó dokumentumok: