MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

A Hungária Takarék Ajánlata az Agráriumban tevékenykedőknek!

2017-07-12

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

A Takarékok, mint a vidék meghatározó pénzintézetei, az elmúlt időszakban jelentős változáson mentek keresztül, amelynek eredményeként a-Hungária Takarék modern és versenyképes pénzügyi termékeket kínál. Az agráriumban betöltött hagyományosan erős szerepünket egyértelműen mutatja, hogy a Hungária Takaréknál hitelfelvevő vállalkozások több mint 50 százaléka mezőgazdasággal foglalkozik.

A Hungária Takarék fontos célja az agráriumban tevékenykedő vállalkozások sikerességének folyamatos előmozdítása.Ezért nem egyszerűen ügyfélként tekintünk az agráriumban tevékenykedő gazdákra és gazdasági társaságokra, hanem stratégiai partnerként működünk együtt velük és támogatjuk őket céljaik elérésében azzal, hogy felhívjuk figyelmüket az aktuális változások által kínált lehetőségekre.

 

A gazdák számára az-idei év egyik legfontosabb fejleménye-a Vidékfejlesztési Program (a továbbiakban: VP) pályázatainak elbírálása lesz, amelynek folyományaként – az elkövetkező másfél évben –akár 600 milliárd forint áramolhat a szektorba beruházási támogatások formájában.

 

A támogatást pályázaton keresztül lehet igényelni és-lehetőség nyílik 50% mértékű előleg lehívására is.

 

Ahhoz, hogy Ön le tudja hívni az előleget, a kiírt feltételek alapján 100% mértékű fedezetet kell biztosítania. Annak érdekében, hogy ennek a feltételnek Ön is meg tudjon felelni, kifejlesztettük a Takarék VP előleg visszafizetési garancia termékünket, amely az Ön számára is megfelelő megoldást nyújthat. A termék igénybevételével Ön képes lesz a fenti feltételt teljesíteni, ezáltal a kapcsolódó finanszírozáshoz lehetősége nyílik gyorsan hozzájutni.

 

További információkat a Hungária Takarék honlapján-itt olvashat a Takarék VP előleg visszafizetési garanciáról.

 

Ha szeretne a Vidékfejlesztési Program lehetőségeiről, a kapcsolódó termékről bővebb tájékoztatást kapni, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.

 

Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a Hungária Takarék Önhöz legközelebb eső kirendeltségét, vagy e-mailben jelzi számunkra az-ertekesites@hungariatakarek.hu, vagy telefonon jelzi a-+36 30 383 4915-számon, hogy érdekli Önt a Takarék VP előleg visszafizetési garancia, és szakértő kollégánk felkeresi Önt.Feladatunknak tekintjük, hogy az agrárium fejlődéséhez hozzájáruljunk. Valljuk, ha ügyfeleink elégedettek, mi is elégedettek lehetünk.

 

Részletes agrárfinanszírozási ajanlatainkat csatolva letöltheti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: