MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

LEADER felhívások megjelenése

2017-10-31

Tisztelt Tagjaink!

 

Tájékoztatni szeretnénk, hogy 2017. október 31-ével-megjelentek Akciócsoportunk gazdaságfejlesztési célú LEADER felhívásai!

 

Az egyesület a rendelkezésére álló forrásaiból-két felhívást-jelentett meg a helyi gazdaság fejlesztésére, az alábbiak szerint:

 

-VP6-19.2.1.-61-1-17-A hozzáadott értéket képviselő, illetve ökológiailag előállított helyi termékek termelési és piacra jutási feltételeinek fejlesztése

 

-VP6-19.2.1.-61-2-17-Helyi-térségi szintű öko-, gasztroturisztikai fejlesztések támogatása

 

A felhívások az alábbi linkre kattintva érhetőek el:

 

https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

 

Ezen oldalon megtalálható minden HACS felhívása. A Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület pályázatait és azok mellékleteit az Akciócsoportunk nevét kiválasztva érheti el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a megjelenések után 60 napos társadalmasítási periódust követően, 2018 január 2-ától lehet benyújtani szakasz zárásig a támogatási kérelmeket, az erre szolgáló internetes felületen keresztül:

 

https://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/leaderbongeszo/leaderBongeszo.xhtml

 

Egyesületünk, a következő 2 hónapban mikrotérségi és kistérségi fórumok szervezésével igyekszik tájékoztatni és felkészíteni minden kedves érdeklődőt. További információk kapcsán kérjük figyeljék honlapunkat, a-http://www.mvh-hacs.hu-oldalt!

 

Észrevételeivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: