MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei útmutató 2.0

2017-11-06

Tisztelt Tagjaink!

 

Tájékoztatni szeretném, hogy a Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei útmutató 2.0 című dokumentum megjelent a-palyazat.gov.hu-oldalon:

 

https://www.palyazat.gov.hu/doc/4523

 

A Vidékfejlesztési Programból támogatott projektek esetében a kommunikációs kötelezettségeket illetően kizárólag jelen dokumentum az irányadó („VP KTK 2020”). Az Irányító Hatóság a kommunikációs kötelezettségek változása esetén közleményben tájékoztatja a Kedvezményezetteket. A kötelezettség a 2016. november 23. után kötött támogatói okiratra vonatkozik.

 

Ez a dokumentum a Kedvezményezettek számára minimálisan kötelező kommunikációs tevékenységet, eszközöket írja elő. A fejlesztések finanszírozása az Európai Unió Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapjából (a továbbiakban: EMVA) történik a Magyar Állam társfinanszírozása mellett.

 

A kommunikációs költségek elszámolhatóságát a pályázati felhívás, jelen KTK és a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós alapokból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet V. számú melléklete együttesen szabályozza.

 

Az útmutató mellékelve a "Részletek" alatt.

 

 

 

Csatolmány:


Kapcsolódó dokumentumok: