MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Fenntarthatósági Konferencia - Budapest, 2017.12.13.

2017-11-28

Tisztelt Polgármesterek!

A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-0001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében ezért országosan 8 helyszínen szervezünk olyan regionális rendezvényt, melyen a régió települési és megyei önkormányzati döntéshozói, civil és szakmai szervezetei, vállalkozásai, valamint egyetemei és egyéb kutatóműhelyei részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.

A Közép-Magyarországi Régió Klímabarát rendezvényére.

 

2017.12.13-án kerül sor a PEST MEGYEI ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL DÍSZTERMÉBEN (1052 Budapest, Városház utca 7.).

A programról és a részletekről a csatolmányokban tájékozódhat.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes rregisztrációhoz kötött, melyet a-regisztracio@klimabarat.hu-e-mail-címen tehet meg.

 

További információt ugyanezen az elérhetőségen adunk.

 

Tájékoztatjuk, hogy a Szövetség által szervezett konferenciát követően, 13:00 – 16:00 óra között - ugyanezen a helyszínen - kerül megrendezésre a „II. Pest Megyei Éghajlatváltozási Konferencia”, amelynek szervezői Pest Megye Önkormányzata és a Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat.

 

A programról a csatolmányban tájékozódhat.


Üdvözlettel,

Klímabarát Települések Szövetsége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: