MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

FENNTARTHATÓSÁGI KONFERENCIA - Budapest 2018.04.12

2018-04-09

Tisztelt Polgármester Asszonyok és Urak!A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-00001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében konferenciát szervezünk, amelyen települési és megyei önkormányzatok döntéshozói, civil és szakmai szervezetek, vállalkozások, valamint egyetemek és egyéb kutatóműhelyek részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.
 

A konferenciára 2018.04.12-én 12 órától kerül sor a Lóvasút Kultúrális és Rendezvény Központban (1121 Budapest, Zugligeti út 64.)
A programról a csatolmányban tájékozódhat.

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK! A RÉSZVÉTEL
INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes
regisztrációhoz kötött, melyet a-regisztracio@klimabarat.hu-e-mail-címen tehet meg.

További információt ugyanezen az elérhetőségen adunk.

A programról a csatolmányban tájékozódhat.

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: