MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Helló nyár! - Indul a regisztráció a nyári belföldi kampányra

2018-04-16

Tisztelt Tagjaink!

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos, desztináció alapú kommunikációs kampányt tervez 2018. május 15. és június 30. között, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók/attrakciók aktív közreműködésére is számít.

A kampány célja, hogy bemutassa: Magyarország egy négy évszakos úti cél, így a nyári főszezonban is számos rejtett kincseket tartogat a belföldi utazók számára, hiszen az ország kulturális és aktív programkínálata és élményígérete nagyon sokszínű. A kommunikáció fókuszában az áll, hogy gondoljuk tovább a klasszikus nyaralást és a klasszikus nyaralóhelyeket, gondoljuk újra a belföldi utazást, keressünk fel új helyeket, próbáljunk ki új programokat, hiszen Magyarország sokkal izgalmasabb, sokkal többet tartogat annál, mint azt sokan gondoljuk, és mindenki megtalálhatja itthon is az új kedvenc helyeit.

 

Az MTÜ 2018. május 15-én induló kommunikációs kampányában is az utazási döntések meghozatalában kíván segítséget nyújtani. Bemutatja egy-egy desztináció rejtett kincseit, felhívja a figyelmet az ebben az időszakban látható és látogatható kulturális attrakciókra, elérhető élménykínálatra. Emellett aktív kikapcsolódási lehetőségeket is ajánl az utazóknak.

 

Az Ügynökség várja azon magyarországi szálláshelyek, fürdők, vendéglátóegységek, egyéb attrakciók jelentkezését, amelyek 2018. május 15. és augusztus 20. között „Helló nyár!” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül.

 

A kampánnyal kapcsolatban további információkat-ITT, illetve a csatolt pdf-ben találtok, jelentkezni-EZEN A LINKEN-lehet.

 

Szeretnénk , ha minél többen vennének részt az országos kampányban, amelyben a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Kapcsolódó dokumentumok: