MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Díjnet szolgáltatások

2019-03-27

Kedves Klímabarátok!

 

Nem szükséges részletezni, hogy a pénzügyi szektorban is mennyire időszerűek a környezetkímélő megoldások. Emiatt is ajánljuk szíves figyelmükbe a Díjnet szolgáltatását, amellyel kiválthatóvá válik a számlák papíralapú nyilvántartása, ezzel pedig komoly papír, illetve nyomtatási és postázási költségmegtakarítás érhető el. Tehát, már ezzel a nem is olyan kis lépéssel is nagy mértékben csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat, és nem mellesleg a pénztárcánkban is több marad.

 

A Díjnet egy piacvezető bank- és szolgáltatófüggetlen elektronikus számlabemutatási és fizetési megoldást biztosító rendszer. Néhány jellemző szám a szolgáltatóról: regisztrált ügyfeleik száma több, mint 676 ezer és harminc szolgáltató partner áll velük kapcsolatban. A www.dijnet.hu felületén a legnagyobb fővárosi közmű cégek mellett országos közüzemi, illetve telekommunikációs szolgáltatók, biztosítók, valamint regionális közműszolgáltatók is jelen vannak. Mobilfizetési szolgáltatásuk a www.icsekk.hu weboldalon, valamint az iCsekk elnevezésű mobilapplikáción keresztül érhető el.

iCsekk mobilfizetési szolgáltatás bemutatása

 

A magyar piacon mind a lakosság, mind az önkormányzatok oldaláról jelentős érdeklődés mutatkozik a kötelező díjtételek, köztük a közhatalmi díjak fizetésének elektronikus útra terelésére. Felismerve ezt az igényt, a Díjnet elindult a megvalósítás ösvényén. Egészen pontosan arról van szó, hogy a közüzemi, telekommunikációs és biztosítási díjak kezelésén túl felhasználóink részére egyes adónemek kiegyenlítésére is lehetőséget biztosítunk.

 

2018 nyara óta több önkormányzat is az iCsekk mobilapplikációs szolgáltatását választotta annak érdekében, hogy a területükön lakók számára lehetővé tegye az építmény-, telek-, gépjármű-, kommunális-, valamint a helyi iparűzési és idegenforgalmi adó elektronikus fizetését.

 

Az ingyenes iCsekk mobilapplikáció segítségével az ügyfél a számlára/adóegyenleg értesítőre nyomtatott QR-kód lefényképezésével mobilkészülékébe importálja a számla/bizonylat lényeges adatait, majd néhány gombnyomással elvégzi a számla bankkártyás befizetését.

 

Előnyök Szolgáltatói oldalról

· csökkenti a beszedési költségeket

· nagyobb fizetési hajlandóságot eredményez

· korszerű és biztonságos technológia

· lehetőséget biztosít az aktív ügyfél kommunikációra

· innovatív szolgáltatói design-t tükröz

· nincsenek rejtett költségek: a szolgáltatás bevezetése

·Partnereink számára ingyenes, tranzakciós díjaink alacsonyabbak a konkurencia árazásánál

 

Előnyök Felhasználói oldalról

·a lehető legkényelmesebb fizetési megoldás

·ingyenesen letölthető alkalmazás

·bárhol és bármikor lehetőséget nyújt a számlák kiegyenlítésre

·a papíralapú befizetésekkel szemben költséghatékonyabb fizetési megoldás (készpénzfelvétel költségei megszűnnek)

·az applikáció mobilszolgáltató-, bank- és platform

·független, használata egyszerű

Amennyiben felkeltette a Díjnet szolgáltatása az érdeklődését keressék bizalommal a Díjnet munkatársait a partnerkapcsolat@dijnet.hu címen.

Szövetségünk folyamatosan kiemelt figyelemmel kiséri a környezetbarát önkormányzati szolgáltatások terjesztését. Úgy véljük a Díjnet egy olyan megbízható, magas szakmai színvonalat képviselő társaság, amely hasznos partnere lehet Önnek is a jövőben


Kapcsolódó dokumentumok: