MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

III. Szentlőrinci Sonkaverseny

2019-03-27

Leendő Nevezőnk, kedves Sonkaversenyző Partnerünk!

 

Április 13-án, szombaton újra várja a sonkakészítőket az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő hagyományos szentlőrinci SONKAVERSENY.

 

Az eseménynek a szentlőrinci Rendezvény Centrumunk adja a helyszínt, ahol a Kistermelők Házában a sonkaverseny, a külső szabadtéren a szokásos tavaszi vásár termelői, kereskedői és árusai várják majd az érdeklődőket, vásárlókat.

 

A versennyel célkitűzésünk a hazai sonka bemutatása és népszerűsítése, hogy ezen keresztül a fogyasztókkal megismertessük a sonkákban rejlő ízvilágot, az egyedi receptúrákat, s azt a változatosságot, melyet ez a szakma nyújtani tud. A verseny mellett a nevezőknek bemutatkozási lehetőséget is kínálunk, mely termékeik népszerűsítésére, kóstoltatására és igény szerint az árusításra is alkalmas.

 

A versenyre történő nevezésről, a standigénylési lehetőségekről és díjakról, a mellékelt nevezési lap ad információt, melynek visszaküldésével egyben jelentkezni is lehet a sonkaversenyre!

 

A verseny kategóriák fődíja egy teljeskörűen berendezett 10 négyzetméter alapterületű kiállítási/árusító stand, melyet a győztesek a Szentlőrinci Gazdanapokon foglalhatnak el, ez év augusztusában.

 

Bízva, hogy felkeltettük érdeklődését, várjuk nevezését a III. szentlőrinci SONKAVERSENYRE!

 

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Végh Gábor - Versenyigazgató (06) 20/941-9146

Schaub Mirjam - Rendezvényszervező (06) 20/485-0685

 

Információk a "részletek" alatt.

Csatolmány:


Kapcsolódó dokumentumok: