MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Klímabarát záró rendezvény

2019-10-11

Klímabarát Települések Szövetsége

Kedves Klímabarátok!


A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.

A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-0001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében ezért országosan 8 helyszínen szerveztünk olyan regionális rendezvényt, melyen a régió települési és megyei önkormányzati döntéshozói, civil és szakmai szervezetei, vállalkozásai, valamint egyetemei és egyéb kutatóműhelyei részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskoztunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítottunk lehetőséget.

A Klímabarát záró rendezvényre, továbbá egyidejűleg a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum (Duna Múzeum) III. állandó kiállításának nyitó tárlatvezetése 2019.10.24-én kerül sor, az ESZTERGOMI VÁRMÚZEUM LOVAGTEREMÉBEN (2500 ESZTERGOM, SZENT ISTVÁN TÉR 1.).

MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK! A RÉSZVÉTEL INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a-regisztracio@klimabarat.hu-e-mail-címen tehet meg.

További információt ugyanezen az elérhetőségen adunk.

 

 

 

Csatolmány:


Kapcsolódó dokumentumok: