MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

FENNTARTHATÓSÁGI KONFERENCIA - Budapest 2019.12.04.

2019-11-26

Kedves Klímabarátok!

 

A globális klímaváltozás mára mindenki számára érzékelhető valósággá vált. Az elkövetkező évtizedek legnagyobb kihívását az fogja jelenteni, hogy a mérséklés és az alkalmazkodás terén az emberi közösségek mennyire lesznek hatékonyak.A Klímabarát Települések Szövetsége megalakulásától kezdve küldetésének tekinti, hogy e kérdésekben a helyi közösségek felelősségvállalását erősítse. A KEHOP-1.2.0-15-2016-00001 kódszámú, kiemelt eljárásrendű projekt keretében konferenciát szervezünk, amelyen települési és megyei önkormányzatok döntéshozói, civil és szakmai szervezetek, vállalkozások, valamint egyetemek és egyéb kutatóműhelyek részvételével a klímaváltozás hatásainak mérsékléséről és a klímaadaptáció lehetőségeiről tanácskozunk, a konferencia-előadások után pedig a szélesebb szakmaközi kapcsolatok kiépítésére biztosítunk lehetőséget.

 

A konferenciára 2019.12.04-én 10 órától kerül sor a Papp László Budapest Sportaréna kistermében.(Budapest, Stefánia út 2, 1143)
A programról a csatolmányban tájékozódhat.MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK! A RÉSZVÉTEL INGYENES, de a férőhelyek korlátozott száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a-regisztracio@klimabarat.hu-e-mail címen tehet meg.

 

További információt ugyanezen az elérhetőségen adunk.

 

A programról a csatolmányban tájékozódhat.


Üdvözlettel,

Klímabarát Települések Szövetsége

Csatolmány:


Kapcsolódó dokumentumok: