MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

I. Élelmiszergazdasági Üzleti Fórum

2020-02-26

Tisztelt Tagjaink!

 

Tájékoztatni szeretnénk, hogy jövő héten, Kecskeméten kerül megrendezésre az I. Élelmiszergazdasági Üzleti Fórum.

 

Az első esemény időpontja: 2020. március 4., 8.30 – 14.00 óra között (regisztráció 8.30 – 9.00 óra között)

Helyszín: Four Points by Sheraton Kecskemét (6000 Kecskemet, Izsáki út 6.; tel: +36 76 888 500;-www.fourpointskecskemet.hu)

 

 

 

Az élelmiszeripar a világ egyik legnagyobb fejlődési kilátásokkal rendelkező üzleti lehetősége, hiszen jelenleg hozzávetőleg 7,8 milliárd ember él a földön, és ez a szám 2030-ra 8,5 milliárdra nő majd. 2050-re várhatóan 70%-kal nő a világ élelmiszerigénye. Ez jelentős feladatok és lehetőségek elé állítja Európát és Magyarországot Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget ki tudjuk aknázni modern technológiákra, hatékony és szakértő piaci szereplőkre, megfelelő állami szabályozásra, körültekintő tervezésre is szükség van.

 

Az érem másik oldala, hogy a 21. század közepén hozzávetőleg 40%-kal kisebb termőföld és 30%-kal kevesebb ivóvíz áll majd rendelkezésünkre. Az élelmiszergazdaságban tevékenykedők munkája egyre nehezebbé válik. Ezért minden erőnkkel a gazdák jövedelemtermelő-képességének javításán kell dolgoznunk. A munkát nehezíti, de ugyanakkor a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg a magyar gazdák jelenlegi innovációs, integrációs és információmegosztó készsége és tapasztalata.

 

Az Agrárközösség, – hazánk elsőszámú mezőgazdasági tanácsadója – a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.), – Magyarország piacvezető üzleti tudásmegosztó és közösségépítő cége – és a Magyar Mezőgazdaság Kft. – hazánk legnagyobb agrármédia cége - összefogásának küldetése, hogy életre hívják hazánk legnagyobb élelmiszergazdasági üzleti közösségét. Céljuk, hogy innovatív platformunkkal támogassák a tudásmegosztást, az információáramlást, hogy az élelmiszeripar a lehető legtöbbet profitálja az elkövetkezendő évek változásaiból.

 

Program:

8.30 – 9.00 Regisztráció

9.00 – 13.00 Kapcsolatépítő kerekasztalbeszélgetések professzionális moderátorokkal, inspiráló előadásokkal fűszerezve

13.00 – 14.00 Ebéd

 

Az eseményen László Judit, nemzetközi üzletfejlesztő, élelmiszergazdasági szakértő tart előadást, amelynek címe: "Digitalizáció, munkaerő, változó fogyasztói szokások az élelmiszergazdaságot meghatározó trendek 2020-ban és azon túl."

Villámtörténetek keretében Bobrovniczki Róberttel, a HUN HÚS Kft. tulajdonos ügyvezetőjével beszélgetnek.

 

A részvétel ingyenes, csak a fogyasztás költségét – 20.000 Ft + áfa – számlázzák tovább a résztvevőknek.

A regisztrációt követően díjbekérőt küldenek a szervezők. Az esemény helyszínén nincs lehetőség a részvételi díj rendezésére. A helyfoglalás a regisztráció és a részvételi díj megfizetése sorrendjében történik.

 

Regisztrálni az alábbi linken lehet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLNo8e9se94QcKo2o7XH26VV0bSqtiQ8Hlgw9WaSLRqVg6eg/viewform?fbclid=IwAR2vHkKmGnl3I1P1VBhBzhS0KJVtm0U8qzxPx0Zd-m_5lX9Ly--Q_uHR22Y

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: