MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

www.termeloikosar.hu – online segítség a vásárlóknak

2020-04-24

Tisztelt Tagjaink!

 

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzet, a korlátozó illetve megelőző intézkedések miatt, az agrárszektor piaci lehetőségei beszűkültek, a piacok bezárása következtében a termelők részben vagy egészében elveszítették termékeik piacát.

 

A fenti negatív tendenciák megállítása és a piaci kereslet és kínálat összekapcsolása érdekében az Agrárminisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat bevonásával egy internetes platform elindításával kívánja segíteni hosszútávon az értékesítést.

 

Az erre a célra kialakított felület a-https://www.termeloikosar.hu/oldalon már-elérhető!

-

Ezen az oldalon, az eladni szándékozó termelők jelentkezését várják, akik így a vásárlókkal kapcsolatba tudnak kerülni és értékesíteni tudják termékeiket. A vásárlók térképen, illetve egy kifejezetten erre a célra kialakított tematikus felületen válogathatnak a termelők és a termékek között. A platform használata teljesen ingyenes és az igényekhez igazítva, folyamatosan fejlesztik.

 

Tekintettel arra, hogy a Közép- és Dél-dunántúli Térségben jelenleg sem Baranya, sem Tolna megyében nem rendelkezik területi felelőssel a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, a regisztrációban, és minden egyéb más kérdésben a Hálózat Fejér és Somogy megyei területi felelősei tudnak segíteni, tájékoztatás nyújtani.

 

Elérhetőségek:

Fejér megye

Név. Kutai Tibor

Telefonszám: +36 20/259-7572

E-mail cím:-kutai.tibor@hoi.hu

 

Somogy megye

Név: Nedevics Tamás László

Telefonszám: +36 30/470-9506

E-mail cím:-nedevics.tamas.laszlo@hoi.hu


Kapcsolódó dokumentumok: