MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Igényelhető az új Agrár Széchenyi Kártya-hitel

2020-04-29

Tisztelt Tagjaink!

 

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy már igényelhető a mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére a teljes kamat-, költség- és díjmentes új Agrár Széchenyi Kártya.

 

A mezőgazdasági szektorban dolgozó vállalkozások részére a COVID-19 koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kezelésére és a kedvezőtlen gazdasági hatások enyhítése érdekében kialakított új, kedvezményes feltételrendszerű, emelt hitelösszegű, kiemelt állami kamat- és kezességi díj és költségtámogatásban részesített hitel, amely a 14/2020. (IV.10.) AM rendelet (https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A2000014.AM) alapján 2020.április 12. és 2020. december 31. között (a határnapokat is beleértve) hatályba lépett hitelszerződések keretében nyújtható.

-

Az új, kiemelt támogatású és emelt hitelösszegű Agrár Széchenyi Kártya már igényelhető országszerte a Széchenyi Kártya Program eddigi hiteleihez hasonlóan a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a területi kereskedelmi és iparkamarák és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban (https://www.kavosz.hu/irodakereso/).

 

A teljes termékleírás és az igényléshez szükséges dokumentumok köre az alábbi oldalon érhetőek el:

 

https://www.kavosz.hu/hitelek/agrar-szechenyi-kartya-plusz-kiemelt-tamogatasu-aszk-a-gazdasagi-nehezsegek-kezelesere/#dokumentumok

 

 

 


Kapcsolódó dokumentumok: