MVHE

“Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa”

Stratégiánk

Honlapunk ezen oldalán mutatjuk be a térség igényeire szabott, egyeztetési folyamatok és fórumok eredményeként megszületett Helyi Vidékfejlesztési Stratégiát (HVS).

 

Célként kívánjuk megjelölni, hogy a térség civil szervezetei, vállalkozói, állami szervei közötti együttműködés és integráció olyan szintjét érjük el, amely lehetővé teszi minél több egyéni és közösségi kezdeményezés ösztönzését és támogatását a térség gazdasági és társadalmi fejlődése érdekében.

 

Célunk továbbá olyan hálózat létrehozása, mely a helyi termelőket és a falusi turizmus szereplőit összekapcsolja, ezáltal mindkét fél számára hozzáadott érték termelődhet, a térség gazdasági fejlettségi szintéje pedig növekedhet.

 

Fontos célok ezen felül a helyi gazdasági szféra fejlesztésének, javításának elérése a rendelkezésre álló stratégiai és pályázati eszközök segítségével valamint a helyi közösségi élet felélénkítése, a civil szervezetek és az önkormányzatok elképzeléseinek megvalósítása révén.

 
 
 
A Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület LEADER Helyi Akciócsoport 2013 éveben felülvizsgált Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája:
 
 
 
 
A Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület LEADER Helyi Akciócsoport 2011 éveben felülvizsgált Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája:
 
 
 
 
A Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület LEADER Helyi Akciócsoport 2009 éveben elfogadott Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája:
 
 

Kapcsolódó dokumentumok: